Puhakka, Arja Maarit

Katuosoite Skråbbontie 166
21610 Kirjala
Taidemuoto Kuvanveisto, Kuvataide
Yleistä

+358 (0)50 361 2137
maarit.puhakka(at)parnet.fi

Lisätietoa

Kuvanveistäjä Arja Maarit Puhakka (s. 1957) tekee niin perinteisiä kiviveistoksia kuin eri materiaaleja yhdisteleviä installaatioita ja ymparistötaiteen piiriin kuuluvia teoksia. Monin erin tekniikoin toteutetut intiimit maalaukset kuvaavat naisen elämän pieniä yksityiskohtia ja oman kodin lähipiiriä. Puhakka on vetänyt useita taidekursseja Turun alueella ja toimii tuntiopettajana Paraisten ja Kaarinan Piikkiön kansalaisopistoissa.

Puhakka on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut sekä kotimaisiin että ulkomaisiin ryhmänäyttelyihin vuodesta 1995. Hänen töitään on mm. Brammingenin (Tanska), Iquitosin (Peru), Kankaanpään, Loimaan ja Paraisten kaupunkien kokoelmissa. Ymparistötaideteoksia on mm. Kankaanpäässä, Kankaanpää-Pori taidetiellä, Pälkäneellä, Loimaalla, Saaristomeren Gullkronan alueella ja Saksassa, Lübbenaun kaupungissa.

Puhakka on Kuvanveistäjäliiton varsinainen jäsen ja Turun Taiteilijaseuran jäsen.Vuonna 2009 Puhakka toimi kansainvälisen ympäristötaidetapahtuman Fluxations koordinaattorina. Fluxations tapahtuma on osa Turku 2011 eurooppalainen kulttuuripääkaupunki tapahtumaa.